Systems Solutions

Inducore Systems Solutions - kundanpassade lösningar med hög tillförlitlighet


De verksamheter inom Inducore som utvecklar systemlösningar arbetar i huvudsak med att ta fram bullerdämpande system med skräddarsydda lösningar till i princip alla industriella applikationsområden. Dessutom erbjuds maskiner och kompletta produktionslinjer för förpackning, fiskförädling och tändsticksproduktion.

Arenco


Arenco utvecklar och tillverkar maskinsystem och kompletta produktionslinjer för förpackningsindustrin, fiskindustrin och tändstickstillverkare över hela världen. Arenco har huvudkontor i Kalmar och merparten av sin produktion i Shanghai, Kina.
Arenco AB
Box 915
391 29 Kalmar
Telefon: 0480-945 00
E-post: info@arenco.com
​​​​​​​VD
Anders Liljegren

HIAK


HIAK har i över 60 år assisterat sina kunder med att skapa en bättre arbetsmiljö, ökad effektivitet och friskare personal med hjälp av ljuddämpande produkter. Buller och höga ljudnivåer förekommer i nästan all tillverkande industri: HIAKs kreativitet och gedigna erfarenhet har skapat marknadsledande standardprodukter inom ljuddämpning. HIAK kan också erbjuda individuella och specialkonstruerade systemlösningar.
HIAK är beläget i Hedemora och kunderna finns inom områden som tillverkning, bygg- och flygindustri samt bland gasturbintillverkare och ångturbintillverkare.
HIAK AB
Box 210
776 28 Hedemora
Telefon: 0225-59 56 00
E-post: info@hiak.se
VD
Maria Hongisto