Jobba hos oss

CFO till INDUCORE & ANVA!


Koncernerna är inne i ett spännande skede och söker en affärsnära CFO. Har du en gedigen erfarenhet inom ekonomiområdet med ett intresse för affären? Förmågan att se detaljerna som påverkar helheten? Perfekt då är det dig vi söker!


Som CFO på INDUCORE och ANVA har du en nyckelroll och tillsammans med ledningen ansvarar du för koncernernas fortsatta framgångar. Du har förmåga att blicka framåt för att kunna utveckla organisationen, strukturer och processer för att möta framtiden. Vi söker en trygg och modern ledare som skall leda vår gemensamma ekonomifunktion samtidigt som du genom ett indirekt ledarskap styr dotterbolagens ekonomifunktioner. Tillsammans med ditt team har du ansvaret för koncernkonsolidering och redovisning för samtliga dotterbolag, fastighetsbolag och holdingbolagen samt koncernredovisning gällande månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning. Som CFO är du en del av koncernledningen och strategisk partner till koncerncheferna inom både operativa och legala frågeställningar. Vidare ansvarar du för analys och rapportering mot koncernernas VD och styrelse. Ekonomifunktionen är organiserad direkt under koncernchefen för INDUCORE men rapportering sker mot koncernchefen för såväl INDUCORE som ANVA koncernen. Rollen är placerad i Västerås.

Frågor på tjänsten besvaras av Helen Einarson Lundin, 070-3026135.

Läs mer och ansök via bifogad länk.

https://triado.teamtailor.com/jobs/2979932-cfo-till-inducore-anva

​​​​​​

Måndag, 3 juli, 2023

Siktar du högt - välkommen till oss på 15 våningen!

  • Inducore AB söker redovisningsekonom  

På 15:e våningen i Skrapan, med milsvid utsikt över Västerås och Mälaren, sitter 10 personer på huvudkontoret för tre industrikoncerner innehållande 35 industriföretag samt 40 fastighets- och holdingbolag. Vi söker vi en Redovisningsekonom/konsult med 3-5 års erfarenhet för att självständigt hantera dessa fastighets- och holdingbolag.  Tjänsten bedöms till 75-100 % och kan anpassas efter sökande.


I rollen som redovisningsekonom hos INDUCORE AB kommer du, tillsammans med dina kollegor på ekonomiavdelningen, att hantera den ekonomiska administrationen i ca 40 bolag.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer bli löpande redovisning, kund- och leverantörsfakturahantering, moms och skatter, myndighetskontakter samt månadsbokslut. Om du behärskar, eller i den takt du utvecklas, ingår även arbete med årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Du får snabbt eget och självständigt ansvar för våra fastighetsbolag och holdingbolag.

Du har erfarenhet av bokslutsarbete, inkomstdeklarationer och årsredovisningar, annars lär du dig det hos oss. Du tycker om att arbeta med redovisning och kanske har du har du erfarenhet av att arbeta med många olika kunder från exempelvis en redovisningsbyrå.
Då vi är ett ganska litet kontor så är det viktigt med personliga egenskaper och att du passar in i teamet. Du är initiativrik och värdesätter samarbete. Inget sitter fast hos dig och din prestigelöshet gör att du värdesätter att bistå med alla sysslor som kan förekomma på ett kontor. Givetvis är du noggrann i det du gör och förstår vikten av att arbeta mot en deadline.

Din ansökan med CV och Personligt brev skickar du till: rekrytering@inducore.se.
Frågor på tjänsten besvaras av CFO Tomas Lindgren, 0709-292583.

Läs mer i bifogad beskrivning.

​​​​​​​
Välkommen med din ansökan senast 15 juni 2022.  

Tisdag, 24 Maj, 2022